21 Ιανουαρίου 2023

Μαλτζάρης Γιάννης-έχω καταθέσει κι εγώ αίτηση υποψηφιότητας για Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ

 


Με τον Νίκο Ανδρουλάκη μας συνδέει μια προσωπική σχέση περισσότερο απο 20 χρόνια. Είναι αλήθεια, πως η εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έδωσε σε όλους μας μια νέα πνοή και προοπτική.
Μετά από πολλή σκέψη και πολλές επαφές με στελέχη και φίλους σε όλο το Νομό, θέλω και απο εδώ να σας δηλώσω, πως έχω καταθέσει κι εγώ αίτηση υποψηφιότητας για Βουλευτής.
Η πορεία μου και η διαδρομή μου είναι γνωστή. Ποτέ δεν έλειψα, ποτέ δεν κρύφτηκα. Ποτέ δεν «φυλάχτηκα» μην «καώ» όπως έπραξαν πολλοί, τότε στα δύσκολα (2015). Θεωρούσα υποχρέωση και τιμή στην πιο δύσκολη ώρα του κινήματος, να κρατήσουμε ζωντανό το ΠΑΣΟΚ και ας «καούμε», για να μπορούμε σήμερα με υπερηφάνεια να ξαναγεμίζουμε τις αίθουσες και να ξανά υποδεχόμαστε τον κόσμο μας, τον φοιτητή, τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον αγρότη, τον δημόσιο και ιδιωτικό υπάλληλο, τον επαγγελματία. Την ραχοκοκαλιά της χώρας, τον λαό μας!
Αυτούς εκφράζαμε, αυτούς ξανασυναντάμε, αυτούς υποδεχόμαστε και προχωράμε μαζί στο νέο κοινωνικό συμβόλαιο του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία!
Φίλες και φίλοι το επόμενο διάστημα και όταν επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα μου, θα ανακοινωθεί και ο χώρος του πολιτικού μας γραφείου αλλά και το επίσημο πρόγραμμα των επισκέψεων και επαφών.
Χωρίς υπερβολές, χωρίς αλόγιστα έξοδα και σκιές, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, χωρίς χρυσή τσέπη… αλλά με χρυσή καρδιά, χωρίς παραπολιτική αλλά μόνο με πολιτική, θα δώσουμε για άλλη μια φορά τη μάχη όπως εμείς ξέρουμε!
Αληθινά και ουσιαστικά!
Την άξια που μου δίνεις με την ψήφο σου να τη μετράς για δύναμη σου!
Καλό αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: