19 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Στη δημοσιότητα το 75% των ψηφοδελτίων --η λίστα των υποψηφίων στην ΠΙΕΡΙΑ

 Το 75% των ψηφοδελτίων του ανά την επικράτεια έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Υπενθυμίζεται ότι στην εισήγησή του κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε αναφορικά με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ότι «αποτυπώνουν την αμφίπλευρη διεύρυνση που αποτελεί στρατηγική μας επιλογή, εκφράζουν την ανανέωση,

αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, την διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα του, στην εργασία, στην επιστήμη, τον πολιτισμό, τους κοινωνικούς αγώνες και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στην συλλογική μας προσπάθεια».

Κομματικές πηγές αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάνει πράξη την ισάριθμη αντιπροσώπευση με την υιοθέτηση της αναλογίας 50-50 ανδρών και γυναικών στο 100% των υποψηφιοτήτων. Ως προς την ανανέωση, σημειώνουν ότι το 50% των υποψηφίων δεν ήταν υποψήφιοι το 2019. Επιπλέον αναφέρουν ότι «η αμφίπλευρη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που επιβεβαιώνεται από τις υποψηφιότητες, επιβεβαιώνει και την κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο χώρο»

ΠΙΕΡΙΑ

Σκούφα Μπέτυ. Βουλευτής

Χαιλατζίδου Γνωσούλα, εκπαιδευτικός

Γκούνας Θανάσης,  καθηγητής πανεπιστημίου

Ζάννας Ζήσης, πρώην βουλευτής

Ζαρώτης Διονύσης, εκπαιδευτικός


Δεν υπάρχουν σχόλια: