15 Φεβρουαρίου 2023

Πήρε (και)Κυριάκο Παπαδόπουλο η Λαμία

 


Η Λαμία παίζει τα... ρέστα της για να αναστρέψει την κάκιστη πορεία της και να διεκδικήσει την παραμονή της στη Super League, συνεχίζοντας την ενίσχυση του δυναμικού της. 

Μετά τη συμφωνία της με τον Κολομβιανό επιθετικό, Τζέισον Μεδίνα, η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) τη μεταγραφή (και) του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ’ τη ρουμανική Κραϊόβα κι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Κραϊόβα στην Ρουμανία από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Σβορώνο Κατερίνης απ’ όπου και κατάγεται. Μετά αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, στις γερμανικές Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία και Αμβούργο. Ακόμη έπαιξε στην κροατική Λοκομοτίβα και στην Αλ Φαϊχά στη Σαουδική Αραβία. Επίσης φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου και στη συνέχεια έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Κραϊόβα.

Έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες, Παίδων, Νέων και Ελπίδων ενώ έχει 27 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: