15 Φεβρουαρίου 2023

Ανανέωσε με το «παιδί-θαύμα» έως το 2027

 Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» κι επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) το «παιδί-θαύμα» του δικεφάλου του Βορρά, Γιάννη Κωνσταντέλια με νέο πολυετές συμβόλαιο, κρατώντας για τα επόμενα 4,5 χρόνια στην Τούμπα τον 19χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος «λάμπει» την εφετινή σεζόν στη Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας.


 
Οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές εδώ κι αρκετές ημέρες για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του και την αναπροσαρμογή των αποδοχών του προς τα πάνω και το deal επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (15/2) με υπογραφές -έως το καλοκαίρι του 2027- και ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας  ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άντρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο. Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr.Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ας μην έχει κλείσει καν τα 20. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027. Είμαστε μόνο στην αρχή! Συνεχίζουμε!». 

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Κωνσταντέλιας έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την πίστη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη διοίκηση της ομάδας για το σεβασμό, τον προπονητή και το τεχνικό του επιτελείο που με βελτιώνουν συνεχώς και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που είναι εκεί καθημερινά για εμένα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δίνουν και είναι πάντα δίπλα μου & τον Λεωνίδα (σ.σ. ο εκπρόσωπός του, Λεωνίδας Αθανασούλιας) που είναι πάντα κοντά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: