15 Μαρτίου 2023

ΕΛ.Π.ΠΙ. στις «Ανθισμένες Ροδακινιές» Βέροιας 2023


«Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει και φέτος σειρά από δράσεις με στόχο την ανάδειξη και τη βιωματική εμπειρία του φαινομένου… » Με πλούσιο πολιτιστικό διήμερο πρόγραμμα και για ποδηλάτες .

Οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας συμμετέχουν χρόνια μαζί με δεκάδες ποδηλάτες και συλλόγους , στην άριστη και άρτια ποδηλατική -και όχι μόνο- γιορτή! Τα συγχαρητήρια μας στον ΤΟΒ για το πραγματικά αξιόλογο του έργο και την προσέλκυση δεκάδων τουριστών από όλη την Ελλάδα.


Να υπενθυμίσουμε πως στις 8 & 9 Απριλίου η Πιερία έχει την δική της ποδηλατική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ όμως γιορτή, στα φιλόξενα Πιέρια Ορη !

Στην ΚΑΝΤΙΝΑ του ΟΦΙΔΗ σε υψόμετρο 1000 μ ! Αφιερωμένη στα παιδιά με πλούσιο ,ολοήμερο πρόγραμμα και εκπλήξεις (φυσικά με δωρεάν συμμετοχή) .

Η εκδήλωση δεν επιχορηγείται – επιδοτείται από κανένα Δήμο, Περιφέρεια, Ευρωπαϊκό ή άλλο πρόγραμμα ΜΚΟ, ΑΜΚΕ κλπ αλλά στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές . Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ οικονομική συνδιαλλαγή , εκτός από προσφορές -δώρα, για εθελοντές κλπ από φιλότιμους ιδιώτες και επιχειρήσεις που ευχαριστούμε θερμά για πολλοστή φορά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: