9 Μαρτίου 2023

ΕΛ.ΕΥΘΕΡΟΙ Π.ΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙ.ΕΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΟΙΞΗ 2023»


Ξεκίνησε  το Ανοιξιάτικο πρόγραμμα ποδηλατικών  δράσεων , εκδρομών και εκδηλώσεων των Ελεύθερων  Ποδηλατών Πιερίας. Μπορεί να συμμετέχει  κάθε ενήλικος ποδηλάτης  ανεξαρτήτως επιπέδου  και ανήλικοι -πάντα και μόνο με συνοδεία κηδεμόνα. 

Υπάρχουν πολλές ασφαλεις  ποδηλατικές διαδρομές για κάθε είδος ποδηλάτου και ξεκινάνε από 20χλμ μέχρι 100χλμ ανά ημέρα.  Απαραίτητος  κανόνας είναι το κράνος  και ποδήλατο σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Η εφαρμογή του ΚΟΚ είναι υποχρεωτική και ο σεβασμός στους κανόνες τις ομάδος  απαραίτητος .  

Παραδίδονται ακόμη και δωρεάν μαθήματα για αρχάριους από 3 μεχρι 103 ετων  και φυσικά πάντα Δωρεάν,  για κάθε παιδί από πιστοποιημένο ΜΤΒ LEADER.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη   & Σάββατο θα γίνονται χαλαρές ποδηλατοβόλτες  20 με 40χλμ και κάθε Κυριακή 50 με 100χλμ.

Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. δεν είναι και δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ σύλλογος. Δεν επιδοτούνται από κανένα Δήμο, Περιφέρεια , ΜΚΟ κλπ. Οι ποδηλατοβόλτες είναι δωρεάν. Ξεκινάμε πάντα από το EXTREME sports &  ΠΟΔΗΛΑΤΟ  με συνοδεία πάντα πιστοποιημένου διασώστη –ξεναγού ποδηλασίας .

Στις 8&9 Απριλίου όλοι οι εραστές της τέχνης , κάθε είδους  ποδηλάτου , δίνουν ραντεβού στα ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ  , στην   «2η   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» .  Αφιερωμένη στα παιδιά και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ του ΒΜΧ Racing . Αλλά και ΜΤΒ και TREKKING και ποδήλατα δρόμου (κουρσάκια) και πολλές εκπλήξεις . Φυσικά με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: