8 Μαρτίου 2023

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

 

Ανησυχία δικαστών και εισαγγελέων για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας. Δική τους δήλωση είναι, όχι δεν είπε κάτι τέτοιο ο Πορτοσάλτε. Εκτίθεσθε.

***

Ντογιάκος ζήτησε τη δικογραφία του δυστυχήματος για το Αδενδρο το 2017. Οταν λέμε έρευνα σε βάθος το εννοούμε. Εκτίθεσθε.

***

Τα Τέμπη αγαπητέ Πορτοσάλτε δεν είναι τόπος θυσίας για να γίνουν έργα στο σιδηρόδρομο αλλά και αφορμή γελοιοποίησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος. Εκτίθεσθε.

***

Πάνω από τριάντα χρόνια ασχολούμαι με την είδηση και το πολιτικό σχόλιο, τέτοια γλίτσα πρώτη φορά βλέπω. Εκτίθεσθε.

***

Πήγαν σε βάθος την έρευνα. Τις πταίει, ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον επιθεωρητή την επομένη του δυστυχήματος. Πού κολλάει αυτό; Δεν τό 'ξερες Πλεύρη ότι το μισό Δημόσιο παίρνει αναρρωτικές κατά παραγγελία; Εκτίθεσθε.

***

Και η έρευνα φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Ο δεύτερος σταθμάρχης έφυγε απ' το πόστο του, γιατί ο γιός του του ζήτησε να του πάει σουβλάκια. Να και ο ηθικός αυτουργός. Εκτίθεσθε.

***

 Να κληθούν στον ανακριτή οι Ρομά που αφαίρεσαν καλώδια στο Παλαιο-Φάρσαλο. Μόνο τότε θα λάμψει η αλήθεια. Στο γεγονός εστίασε την απολογία του ένας ακόμη μεγαλοδημοσιογράφος. Εκτίθεσθε.

***

Λένε ότι οι Ιταλοί είναι μαφιόζοι. Ερασιτέχνες είναι. Ηρθαν εδώ και βρήκαν το μάστορά τους. Που να πιάσουν τα δικά μας ταχυδακτυλουργικά.

***

Πολλές φορές κάποιοι φίλοι μιας παράταξης από υπερβάλλοντα ζήλο με τις κινήσεις τους, κάνουν ζημιά στην ίδια την παράταξή τους.Εκτίθεσθε

***

Στην προκειμένη περίπτωση είναι δυσδιάκριτο αν πρόκειται για υπερβάλλοντα ζήλο ή εκδήλωση πανικού. Εσείς τι λέτε;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: