8 Μαρτίου 2023

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


 Είναι ο Τοτός φαντάρος και του λέει ο διοικητής:

 «Αύριο το πρωί περιμένω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα». Στήνεται ο Τοτός στην πύλη από τις 6 τα ξημερώματα και περιμένει. Κατά τις 7:00 παίρνει τηλέφωνο στη πύλη ο διοικητής: 

«Τοτέ έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά»

 «Στις 8:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ μήπως έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «

Όχι ακόμα κύριε διοικητά» «Στις 9:00 παίρνει ξανά» 

«Τοτέ δεν φάνηκε καθόλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» 

«Όχι κύριε διοικητά, τίποτα…» Κατά τις 10:00 φτάνει μια μαύρη Mercedes στην πύλη. Ο Τοτός κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι. 

«Εσύ είσαι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ρωτάει, «Ναι» λέει ο Πρόεδρος 

«Καλά μ@λάκ@ς είσαι;… Τρέχα και σε ψάχνει ο διοικητής απ’ τα ξημερώματα….!»  Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/totos-fantaros/

Είναι ο Τοτός φαντάρος και του λέει ο διοικητής: «Αύριο το πρωί περιμένω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα». Στήνεται ο Τοτός στην πύλη από τις 6 τα ξημερώματα και περιμένει. Κατά τις 7:00 παίρνει τηλέφωνο στη πύλη ο διοικητής: «Τοτέ έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά» «Στις 8:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ μήπως έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι ακόμα κύριε διοικητά» «Στις 9:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ δεν φάνηκε καθόλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά, τίποτα…» Κατά τις 10:00 φτάνει μια μαύρη Mercedes στην πύλη. Ο Τοτός κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι. «Εσύ είσαι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ρωτάει, «Ναι» λέει ο Πρόεδρος «Καλά μ@λάκ@ς είσαι;… Τρέχα και σε ψάχνει ο διοικητής απ’ τα ξημερώματα….!»

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/totos-fantaros/

Δεν υπάρχουν σχόλια: