5 Ιουνίου 2023

Κοντά στους πολίτες σε ολόκληρη την Πιερία ο υποψήφιος βουλευτής Γκούνας Αθανάσιος (Σάκης)


Σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας κ. Γκούνας Αθανάσιος (Σάκης). 

Ο κ. Γκούνας μαζί με τους συνεργάτες του, τίμησε την εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου, όπως και την εκδήλωση της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς και του Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου που οργάνωσαν το «Σεργιάνι στην Ελλάδα», με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.


Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος παρακολούθησε με ευλάβεια την πανηγυρική θεία Λειτουργία στον βυζαντινό ναό της Αγίας Τριάδας, Βροντούς και αντάλλαξε θερμές ευχές με τους πολίτες.

Παράλληλα ο κ. Γκούνας συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.


Επισκέφθηκε την Καρίτσα, τα Καταλώνια και την Έλαφο, συνομιλώντας με τους πολίτες, στέλνοντας μήνυμα προς όλους τους Πιεριείς: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, κρίνονται οι ζωές των εργαζομένων, των νέων, των μικρομεσαίων, της κοινωνικής πλειοψηφίας. Σας καλώ να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, να δούμε με σύνεση και λογική το συμφέρον της χώρας», ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστεί όλους όσους τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τον εξέλεξαν βουλευτή Πιερίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: