25 Ιουνίου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή – Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία να το κάνουμε πράξη


Η πρώτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών.
«Ο λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στον δρόμο των αλλαγών και με ηχηρό και ώριμο τρόπο έκλεισαν έναν κύκλο ψέματος και τοξικότητας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Η απλόχερη στήριξη του λαού αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του και νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον. Με σκληρή δουλειά χωρίς να ανεχτώ έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την κοινωνία. Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία να τα κάνουμε πράξη» τόνισε.

« Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν ταχύτατα καθώς αυτό απαιτεί η ψήφος των πολιτών» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες και την οικογένειά του.

«Υπόσχομαι πως θα είμαι πρωθυπουργός όλων των ελληνων. Οι πολίτες θα αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος, όπως είπε, «και σε όσους δεν μας ψήφισαν».

«Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική, δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν μπροστά σας εκλεγμένος με ισχυρή εντολή για δεύτερη τετραετία. Δούλεψα πολύ σκληρά, δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες και την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο ώστε να μπορώ να ακολουθώ όσο μπορώ τους στίχους του ποιητή «να ονειρεύεσαι μπορείς, χωρίς να γίνεις δούλος των ονείρων και κυρίως με τα πλήθη να μιλάς και να κρατάς την αρετή σου»» συνέχισε με μια προσωπική αναφορά.

«Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: