28 Ιουλίου 2023

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από την κυβέρνηση- Είχε πάει διακοπές ενώ η Ελλάδα καιγόταν


Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή.

Σύμφωνα με το Μαξίμου:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο..thetoc.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: