26 Σεπτεμβρίου 2023

Στ. Κασσελάκης: Ο Αλ. Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Να φανεί «αντάξιος» της «κληρονομιάς» του Αλέξη Τσίπρα ευχήθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης εξερχόμενος από τη συνάντησή τους στη Βουλή.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ψηφοφόρων. Τον τιμώ, είμαι εδώ για να διατηρήσω την παρακαταθήκη ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει. Προχωράμε», είπε.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Αλ. Τσίπρα

Τον Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο κ.Τσίπρας αρχικά συνεχάρη το νέο πρόεδρο και του ευχήθηκε να είναι « σιδεροκέφαλος ». Επίσης, τον συμβούλεψε να « χαρεί δίχως ενοχές » αυτές τις πρώτες μέρες, γιατί όπως είπε γι' αυτούς που μπαίνουν στην πολιτική « οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες ».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως μετά θα πρέπει « να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη » που λαμβάνει και σχολίασε πως οι « δυνατότητες είναι μεγάλες». « Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική » , σημείωσε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι κρατάει από τη χθεσινή δήλωση του κ. Κασσελάκη την επισήμανσή του περί « συντροφικότητας », ότι δηλαδή στους « συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος ».

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφώνησε επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά τη φράση του.

Τσίπρας: «Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε. Όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ»

Στίγμα ότι θα συνεχίσει να είναι παρών έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσόρτσιλ. Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε. Όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για τη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του κόμματος και αν κατάλαβε το μήνυμα της ευχής «σιδεροκέφαλος».

«Του έδωσα το "βαλιτσακι" με τους κωδικούς των πυρηνικών» είπε αστειευόμενος όταν του μίλησαν παράδοση-παραλαβή… 

Και αμέσως μετά έστειλε νέο μήνυμα ενότητας, καθώς στο σχόλιο δημοσιογράφου «αν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη…», ο Αλ.Τσίπρας απάντησε: «Κανέναν δεν θα ωφελούσε, δεν νομίζω...»

Κλείνοντας τη σύντομη συνομιλία ανέφερε ότι θα είναι πολύ συχνά στη Βουλή, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι το γραφείο μου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: