11 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο πρωθυπουργός ευτέλισε σήμερα την απλή λογική - Δεν επιβάλλει κομματική πειθαρχία, ακόμα και στους υπουργούς του, και το ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

 

«Μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό των υποκλοπών, της υποβάθμισης των θεσμών, των παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη και της μεταμεσονύκτιας άλωσης των ανεξάρτητων αρχών, δεν δεχόμαστε.

Ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για εργαλειοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σχολιάζει αιχμηρά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τα όσα επικριτικά είπε για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

   «Θέλουμε να του θυμίσουμε, γιατί δεν είμαστε όλοι Λωτοφάγοι, ότι το σύμφωνο συμβίωσης το είχαν ψηφίσει όλοι οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ μόλις 19 από τους 75 της Νέας Δημοκρατίας» προσθέτει στο σχόλιό του και παράλληλα βάλλει κατά του κ. Μητσοτάκη:

   «Ο κ. Πρωθυπουργός βουτηγμένος στην αλαζονεία ευτέλισε σήμερα την απλή λογική.

   Πόσο θεσμική συμπεριφορά είναι άραγε η προτροπή σε αποχή, και ενώ διστάζει να επιβάλλει κομματική πειθαρχία ακόμα και στους Υπουργούς του, να το ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης;

   Δηλαδή, πολύ απλά τους παροτρύνει να μην εμφανιστούν στη Βουλή εκείνη την ημέρα, γιατί κάποιοι άλλοι θα κάνουν... τα ρεπό τους», τονίζει αιχμηρά στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη.

   Υπογραμμίζει ακόμη, πως στο μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας που πλήττει κάθε νοικοκυριό, με την αγοραστική δύναμη να έχει κατρακυλήσει, τα ενοίκια να αυξάνονται συνεχώς, οι τιμές των τροφίμων να έχουν αυξηθεί κατά 25% και βασικά αγαθά όπως το βρεφικό γάλα, να πωλείται έως και 213% πιο ακριβά από άλλες χώρες της Ευρώπης, συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως απλός σχολιαστής. «Σήμερα μάλιστα, ανακάλυψε μετά από δυόμισι χρόνια, που φωνάζουμε, τον πληθωρισμό της απληστίας καθώς και ότι οι πολυεθνικές αισχροκερδούν εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώ τα όποια πρόστιμα επιβλήθηκαν έχουν αργήσει δραματικά πολύ.

   Κρείττον του λαλείν το σιγάν», καταλήγει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. .amna.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: