17 Φεβρουαρίου 2024

Φρίκη στο Λαύριο: 33χρονος βίαζε τη θετή του κόρη - Εκμεταλλευόταν τις ώρες που έλειπε η μητέρα της ανήλικης


Στη σύλληψη ενός 33χρονου στο Λαύριο προχώρησαν οι Αρχές, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη, θετή του κόρη, εκμεταλλευόμενος τις ώρες που απουσίαζε από το σπίτι η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού.

Ο άνδρας κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη. Οι κακοποιήσεις φαίνεται ότι άρχισαν το καλοκαίρι του 2022 όταν η οικογένεια διέμενε σε χωριό της Εύβοιας και συνεχίστηκε όταν μετακόμισε στο Λαύριο.

Σε βάρος του έγινε καταγγελία, ενώ ο 33χρονος, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενέργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές..thetoc.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: