17 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κασσελάκης ανοίγει τη συζήτηση για αλλαγή ονόματος και συμβόλου του ΣΥΡΙΖΑ


Με ανάρτησή του στο Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ηλεκτρονικά στο ερωτηματολόγιο για τον "Νέο ΣΥΡΙΖΑ", αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την πρόσφατη στάση στελεχών στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι τα μέλη του κόμματος καλούνται να απαντήσουν στο εάν θα πρέπει να αλλάξουν το έμβλημα και το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης ανοίγει τη συζήτηση για αλλαγή ονόματος και συμβόλου του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα διανοείται να σκεφτεί ούτε λεπτό αν θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ίσα δικαιώματα", γράφει σχετικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητά από όσους επιθυμούν να μπουν στην ιστοσελίδα του iSyriza και να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο (isyriza.gr/preconference_…). Πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό υπάρχει ερώτημα και για αλλαγή του ονόματος του κόμματος.

"Ζητώ τη γνώμη σας. Γιατί ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς. Θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα", τονίζει.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι:

"Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει στα μέλη και τους φίλους του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείται από τους καλύτερους μιας κοινωνίας που θέλει ένα καλύτερο αύριο.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένος, με τη γνώση των τεχνοκρατών του και την ψυχή των αγωνιστών του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συντεταγμένος και ομόψυχος.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα διανοείται να σκεφτεί ούτε λεπτό αν θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ίσα δικαιώματα.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοστολογημένο πρόγραμμα για ΟΛΑ. Την ακρίβεια και τη στέγη, τη φορολογία και την επιχειρηματικότητα, την εργασία, το αγροτικό, την υγεία, την ανάπτυξη, την παιδεία σε όλους τους βαθμούς, την έρευνα.

Και δε θα φοβάται να αγγίξει θέματα "ταμπού", όπως οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και ο εκσυγχρονισμός της στρατιωτικής θητείας.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο προοδευτικός φορέας μέσω του οποίου το ελληνικό Κράτος θα ανασυγκροτηθεί, θα γιατρέψει τους λαβωμένους από τη ΝΔ θεσμούς του, θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη, την ελευθεροτυπία, την ασφάλεια του πολίτη και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η Ελλάδα θα γίνει επιτέλους Κράτος Δικαίου. Οι Έλληνες θα έχουν πια ίσες ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσουν τα όνειρά τους".

Καταληκτικά αναφέρει: "για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη συμβολή σας. Λίγο από τον χρόνο σας σήμερα για να κερδίσουμε ολόκληρο το αύριο. Σας ευχαριστώ".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: