1 Φεβρουαρίου 2024

Μετά τα 4 τοστ ήρθε και η... μία φλούδα καρπούζι του Βορίδη- Οργή στο Twitter: "κ. Μάκη, μας κακομαθαίνετε"


 Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Μάκη Βορίδη για τη μία... φλούδα καρπούζι, που μπορούμε να αγοράζουμε, αντί για ολόκληρο το καρπούζι. Μία τοποθέτηση που έρχεται λίγα 24ωρα μετά από αυτή για τα "τέσσερα τοστ που χορταίνουν μία οικογένεια", όπως ακούστηκε σε πρωινή εκπομπή δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ.

Σε συζήτηση που είχε στο "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο υπουργός Επικρατείας, αφού υπεραμύνθηκε των μέτρων της κυβέρνησης για το ζήτημα, έκανε αναφορά στην "καταναλωτική συμπεριφορά στην Ελλάδα". 

 "Θυμάμαι όταν σπούδαζα στο εξωτερικό που πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και κορόιδευα όσους έπαιρναν μία φλούδα καρπούζι. Κορόιδευα εγώ που παίρναμε πάντα το καρπούζι ολόκληρο", είπε ο υπουργός με τον Γιώργο Παπαδάκη να διερωτάται: "Εγώ που θέλω να φάω όλο το καρπούζι τι να κάνω;" με τον Μάκη Βορίδη να απαντά:

"Αν είναι να το φάτε όλο, να το πάρετε ολόκληρο να το ευχαριστηθείτε. Αν όμως το πάρετε ολόκληρο και καταλήγετε να μην σας αρέσει τόσο πολύ και να πετάτε και το μισό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: