21 Φεβρουαρίου 2024

Κορινθία: Ελεύθερος έως τη δίκη ο ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας - "Χάρη κάνω στο κράτος που εργάζομαι με αναπηρία"

Ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικαστήριο αφέθηκε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κορινθία, ο οποίος έμενε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμια.

Ο 45χρονος προσκόμισε το πρωί της Τετάρτης, στο αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου έγγραφο, με το οποίο φέρεται να επικαλέστηκε ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα με ποσοστό αναπηρίας 67%, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το MEGA, ο ίδιος υποστήριξε πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020, και λόγω του κορονοϊού δεν ανανεώθηκε.

Εξερχόμενος από το αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου και ερωτηθείς για τις συνθήκες εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δήλωσε πως "έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη".

Κορινθία: Ελεύθερος έως τη δίκη ο ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας - "Χάρη κάνω στο κράτος που εργάζομαι με αναπηρία"

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ανέφερε επίσης ότι "κάνει και χάρη στο Δημόσιο που εξακολουθεί να εργάζεται".

"Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό" όπως είπε προσθέτοντας πως "δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου".thetoc.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: