21 Φεβρουαρίου 2024

Ανοιξαν οι φόρμες παραγγελιών για την προμήθεια εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


 Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας
"ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" στις 3 Μαρτίου 2024


 Θα διατεθούν 25 χιλ. λίτρα και οι φόρμες παραγγελιών
θα κλείσουν μόλις διατεθεί η ποσότητα αυτή!


 

Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ


Συμπολίτες,

 

Μετά τη διαδικτυακή ψηφοφορία στην οποία κατατέθηκαν συνολικά 1.207 ψήφοι, το 61% των πολιτών συμφώνησε με την πρόταση για προμήθεια Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου στην τιμή των 53€/5λίτρο και έτσι σήμερα ανακοινώνουμε την 98η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, από τις 8:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

 

Θα διατεθούν 25 χιλ. λίτρα Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου Μεσσηνίας οξύτητας <0,49 προς 53€ το 5λιτρο, σε τενεκεδένιες συσκευασίες. Οι φόρμες παραγγελιών θα κλείσουν μόλις διατεθεί η παραπάνω ποσότητα. Πρόκειαται για την ίδια ποιότητα ελαιολάδου -από τους ίδιους παραγωγούς- το οποίο διατέθηκε στην περσινή διανομή.

 

Δείτε τα αποτελέσματα του ποιοτικού ελέγχου

 

Στις μέρες που διανύουμε ο πρωτογενής τομέας δέχεται μεγάλο πλήγμα από τη μεγάλη αύξηση του κόστους παραγωγής ενώ ταυτόχρονα η τιμή αγοράς των προϊόντων από τους εμπόρους παραμένει στα ίδια πλαίσια με παλαιότερα έτη, χωρίς καμία αύξηση. Παράλληλα  η πίστωση μηνών που χρησιμοποιούν τα σούπερ μάρκετ, με την έκδοση επιταγών, για την εξόφληση των εμπορευμάτων δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο των παραγωγών. Αξιοσημείωτη είναι η αυξημένη εισαγωγή αγροτικών προϊόντων που γίνεται από χώρες του εξωτερικού σε προϊόντα που παράγει η χώρα μας, ενώ οι Έλληνες παραγωγοί δεν μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

 

Στον αντίποδα των παραπάνω καταστάσεων βρίσκεται το κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" που προωθεί και υποστηρίζει τους παραγωγούς της χώρας μας, καταρρίπτοντας την εξόφληση με πίστωση, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την ποιότητα και την τιμή που θα "φτάσει" στον καταναλωτή. Το κίνημα αυτό αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της σχέσης παραγωγού και καταναλωτή, το προϊόν φθάνει άμεσα από το χωράφι τον καταναλωτή, χωρις να κερδοσκοπούν οι μεσάζοντες.

 

Συμπολίτες, στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις αγορές "Χωρίς Μεσάζοντες", στηρίξτε την ντόπια παραγωγή, τους αγρότες της χώρας μας και τα προϊόντα που παράγουν! Στηρίξτε τις αγορές των παραγωγών, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθεί πραγματική ανάπτυξη!

 

Το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και επιστρέφει για

  • να παρέχει στους κατοίκους της πόλης ποιοτικά τρόφιμα σε χαμηλές τιμές μοιράζοντας το κέρδος μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, του κέρδους που καρπώνονται σε άλλες περιπτώσεις οι μεσάζοντες
  • να ενισχύσει τους παραγωγούς, την τοπική οικονομία και την ελληνική αγορά
  • να ενισχύσει την συνεταιριστική κουλτούρα, την υπεύθυνη τοπική γεωργία, τον σεβασμό της εργατικής νομοθεσίας και την συμβολαιακή γεωργία.

Πληροφορίες για τη διανομή:

 

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο διαδικτυακά και η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 από τις 08:30 το πρωί.

 

Οι καταναλωτές θα πρέπει να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους την συγκεκριμένη ώρα που υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα.

 

Η πληρωμή πρέπει να γίνει μόνο με κάρτα και ΟΧΙ με μετρητά!

 

Ενισχύστε την προσπάθεια αυτή!

Κοινοποιήστε τον σύνδεσμο αυτό σε φίλους και γνωστούς. Αναρτήστε τον στα κοινωνικά δίκτυα!

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: