31 Μαρτίου 2024

Κατηγορηματική διάψευση του Διονύση Παναγιωτάκη για το δημοσίευμα της «Εστίας»


 Και ο ιδιοκτήτης του καναλιού ΟΝΕ Channel διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 Τέταρτη διάψευση έρχεται για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας ΄΄πληροφορίες΄΄ για δείπνα στα οποία υποτίθεται ότι κρίνεται το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται και σε εμένα, επιχειρώντας προφανώς να με εντάξουν σε εξωθεσμικά παιχνίδια τα οποία φαντασιώνονται οι συγγραφείς τους» αναφέρει σε ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης του καναλιού ΟΝΕ Channel, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Και ξεκαθαρίζει:  

«•Πρώτον, δεν θα επιτρέψω στη φαντασιοπληξία κάποιων ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία δεν έχω καμία σχέση. Η δημοσιογραφία έχει κανόνες και ένας από τους βασικούς είναι να διασταυρώνει κανείς αυτό που δημοσιεύει.

•Δεύτερον, διαβάζω με έκπληξη για πράγματα που υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου, τα οποία όμως ουδέποτε έχουν συμβεί».

Αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που «αναφέρει ότι δήθεν υπήρξε  SMS της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον φίλο μου επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο μάλιστα διακινήθηκε και στη φιλική ομήγυρη σε δείπνο στο σπίτι του στο οποίο ήμουνα  και εγώ παρών» και «επειδή ήμουν πράγματι παρών, ενημερώνω ότι δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα».

Τι είχε προηγηθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί σε νομικές ενέργειες αύριο.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε κατηγορηματικά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημειώνοντας πως για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διαψεύδει και ο Χρήστος Ράπτης ο οποίος εμφανίζεται να είδε το υποτιθέμενο sms.

Σε κείμενο του ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης χαρακτηρίζει το δημοσίευμα χυδαίο ψεύδος και λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: