14 Μαΐου 2024

Αχαΐα: «Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη» – Συγκλονίζει η 62χρονη που κατήγγειλε ότι την βίασε ένας 23χρονος σε χωράφι

 βιασμός

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή της, περιγράφει η 62χρονη στην Αχαΐα. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ένας 23χρονος αλλοδαπός της επιτέθηκε ενώ βρισκόταν στο χωράφι, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η 62χρονη είχε πάει στο χωράφι της για να μαζέψει την σοδειά, έξω από χωριό της Αχαΐας, και έφτασε στο σημείο να παλεύει να γλιτώσει από τα χέρια του άνδρα. Μιλώντας στο LiveNews, η γυναίκα περιγράφει την φρίκη που έζησε και πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη.

«Πήγα στο περιβόλι μου να μαζέψω ντοματούλες. Κάνω ψυχοθεραπεία με αυτό, βάζω ντομάτες, πιπεριές και μέσα στο χωριό, δεν ήταν έξω από το χωριό. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου, ξαφνικά. Φώναξα “βοήθεια, βοήθεια!”, δεν με άκουσε κανείς», είπε αρχικά η 62χρονη.

Ήταν Κυριακή απόγευμα. Η 62χρονη ήταν μόνη της, μέχρι που ένας άνδρας άρχισε να την πλησιάζει. Μιλούσε σπαστά ελληνικά και προσπάθησε να την προσεγγίσει ζητώντας της δουλειά.

«Το μόνο που είπε. Μου λέει “δουλειά”. Λέω “δουλειά δεν έχει. Θα έρθει ο αδελφός μου, τον περιμένω. Να σου δώσει δουλειά. Φύγε τώρα γιατί έχω δουλειά”. Και μου κάνει “δεν φεύγει” και μπαίνει μέσα γιατί εγώ ήμουν μέσα στο περιβόλι. Αυτός ήταν απ’ έξω. Δεν φεύγει και μπαίνει προς τα μέσα. Εκεί κατάλαβα ότι τέρμα, έχω τελειώσει», λέει η 62χρονη.

Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, ο άνδρας τότε της επιτέθηκε. Την έριξε κάτω και την βίασε, όπως υποστηρίζει η 62χρονη.

«Αν δεν τον χτυπούσα, δεν θα έφευγε από πάνω μου»

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο και ο σπόνδυλος στη μέση έχει σπάσει, έχει ραγίσει. Με πέταξε κάτω και μετά μου σήκωσε πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά τα πόδια και όπως έγειρα προς το μέρος, προς το κεφάλι μου, προφανώς γι’ αυτό έσπασε (ο σπόνδυλος)», αναφέρει η γυναίκα.

Η 61χρονη κατάφερε να πιάσει ένα σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον άνδρα στη μύτη κι έτσι του ξέφυγε και άρχισε να τρέχει για να φύγει μακριά του.

«Αυτός ήταν άγνωστος τελείως. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου. Τι φώναζα, τι παρακαλούσα, τίποτα, τίποτα… Φρίκη! Αν δεν τον χτυπούσα, δεν πρόκειται να έφευγε από πάνω μου», λέει η 62χρονη.

Μετά την καταγγελία που έκανε στις αρχές, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί είδαν πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση της. «Θα φορέσω κηδεμόνα 3 μήνες. Θα πρέπει να προσέχω πώς σηκώνομαι γιατί είναι ο σπόνδυλος, στην σπονδυλική στήλη λίγο πιο πάνω από τη μέση», λέει η 62χρονη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εκεί ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Μακάρι να μείνει μέσα, να μείνει μέσα μια ζωή. Εγώ φταίω που δεν του έδωσα με το τσεκούρι άλλη μια», είπε η 62χρονη..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: