14 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Μυστήριο με 63χρονη που εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της – Έφερε μαχαιριές στον αυχένα 16:45, Τρίτη 14 Μαΐου 2024

 περιπολικό Εθνική

Μυστήριο επικρατεί με την υπόθεση μίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της, την Παρασκευή (10/5), στην Χαλκίδα.

Η 63χρονη βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στο ισόγειο του σπιτιού της. Έφερε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στον αυχένα της, ενώ την είχαν ρίξει από τις σκάλες του πρώτου ορόφου.

Την εντόπισε νεκρή μία οικογενειακή της φίλη, η οποία την βοηθούσε καθώς η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα κινητικότητας. Διέμενε στο σπίτι με την κόρη της, η οποία τις επίμαχες ώρες βρισκόταν στη δουλειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ένα δωμάτιο του σπιτιού ήταν αναστατωμένο, ενώ, σύμφωνα με την κόρη, έλειπαν 7.000 ευρώ. Ως εκ τούτου, ερευνάται το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία, χωρίς να αποκλείονται άλλα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος παραβίασης της κατοικίας της ηλικιωμένης και οι αστυνομικοί «σαρώνουν» την περιοχή για να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που μπορεί να τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: