27 Αυγούστου 2017

«Γκέλα» για τον Παναθηναϊκό στην άδεια Λεωφόρο

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Λεβαδειακός κράτησε στο μηδέν και τον Παναθηναϊκό, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία σ στο κεκλεισμένων των θυρών "Απόστολος Νικολαΐδης".


Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που αδικούνται από το αποτέλεσμα, καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν με τη νίκη από τη Λεωφόρο.

Έτσι, αμφότερες έχουν συγκεντρώσει από δύο βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, μόνο που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο μηδέν στο βαθμολογικό πίνακα, εξαιτίας του -2 με το οποίο άρχισε τη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε από το 49ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ευαγγέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αριθμητική υπεροχή έδωσε θάρρος στους παίκτες του Λεβαδειακού, που θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ σε αρκετές περιπτώσεις. Στο δίλεπτο 73'-74', οι Γιουσούφ και Μπραντάο (από θέση οφσάιντ) έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να παραβιάσουν την εστία του αβοήθητου Βλαχοδήμου. Στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό, αλλά το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Λουντ, Άλτμαν (67' Γιόχανσον), Λουσιάνο, Καμπέσας (46' Τσάβες), Μολίνς (72' Χατζηγιοβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος (85' Καλτσάς), Νιας, Ζαραδούκας, Γιακουμάκης (86' Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77' Βασιλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: