10 Οκτωβρίου 2017

Πανικός σε πτήση προς Λάρνακα: Λιποθύμησε ο πιλότος


Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφιας έκανε αεροσκάφος της Thomson που είχε προορισμό τη Λάρνακα, όταν ο πιλότος λιποθύμησε στο πιλοτήριο και «έπρεπε να μείνει ξαπλωμένος» σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο πιλότος ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μάλιστα, το δημοσίευμα επικαλείται μαρτυρία επιβάτη που αναφέρει πως είδε τον πιλότο να κείτεται αναίσθητος στο πάτωμα, ενώ λίγο πριν είδε πανικόβλητο το πλήρωμα να σπεύδει προς το πιλοτήριο με μάσκες οξυγόνου.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στη «The Sun» και η ίδια η αεροπορική εταιρεία.

«Επιβεβαιώνουμε ότι λόγω αδιαθεσίας ενός πιλότου, λήφθηκε απόφαση να γίνει εκτροπή της πτήσης Newcastle- Λάρνακα το προηγούμενο βράδυ». Επίσης, ευχαρίστησε τους επιβάτες για την υπομονή τους, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά την προσγείωση τους οι επιβάτες δεν είχαν πληροφόρηση για το τι θα συνέβαινε με την πτήση τους και πώς θα έφταναν τελικά στον προορισμό τους.

Κατήγγειλαν, μάλιστα, ότι τους άφησαν μέσα στο κρύο έξω από το αεροδρόμιο της Σόφιας για πολλές ώρες, πριν τελικά διανεμειθούν από τους υπευθύνους της εταιρείας στα πλησιέστερα ξενοδοχεία, καθότι δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο αεροσκάφος για εκ νέου αναχώρησή τους με προορισμό την Κύπρο.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: