10 Ιουλίου 2018

Και εγένετο κόμμα στα «δεξιά της ΝΔ»

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό αλλά και οι δημοσκοπήσεις, συμβατικές ή διαδικτυακές, είχαν ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση των διαδικασιών για την ίδρυση κόμματος στα «δεξιά της ΝΔ».
Το Νέο κόμμα ίδρυσαν οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος.
 Τι λέει η ανακοίνωση.
«Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεσή μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος» αναφέρουν, σε κοινή δήλωσή τους, οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος.

Σκοπός του δεξιού κόμματος είναι, όπως αναφέρουν, «η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ' ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος, γίνεται γνωστό με την ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται:

«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.

Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το "Μακεδονία ξακουστή".

Και παρά δύναμιν τολμηταί».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: