13 Δεκεμβρίου 2018

Europa League: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ στην Τούμπα και ολοκλήρωσε την πολύ κακή παρουσία του στον 12ο όμιλο του Europa League στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς. Οι Λευκορώσοι πήραν την πρόκριση στους «32», καθώς την ίδια ώρα η Βίντι έφερνε ισοπαλία 2-2 με την Τσέλσι.
Ο Δικέφαλος ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι ελπίδες πρόκρισης να χαθούν γρήγορα, καθώς το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-3. Το σκορ άνοιξε ο Σκάβιτς στο 18’, ο Σίγκνεβιτς με πέναλτι στο 41’ έκανε το 0-2 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3.
Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε σε 1-3 με τον Πρίγιοβιτς στο 59’, έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 60’ λόγω της αποβολής του Σίγκνεβιτς, πίεσε ακόμα περισσότερο αλλά δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σήμαινε και το... αντίο του Δικεφάλου στην Ευρώπη, στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46' Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας (53' Άκπομ), Λημνιός (46' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ (Αλεκσέι Μπάγκα): Σερμπίτσκι, Ριός, Βολκόβ, Πολιακόβ, Φιλίποβιτς, Μπάγκα, Ντράγκουν (88' Γιαμπλόνσκι), Ίβανιτς, Σκάβιτς (83' Γκορντέιτσουκ), Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: