16 Ιανουαρίου 2019

Γ' Εθνική: "Λύτρωση" στις καθυστερήσεις για τον Πιερικό - Το "πανόραμα" της 14ης αγωνιστικής

Με γκολ του Σεχολάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πιερικός επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.
Έτσι, οι μελανόλευκοι ξεκίνησαν ιδανικά το 2019 και ανέβηκαν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Ο Πιερικός ξεκίνησε καλύτερα, είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με Μηλιώτη και Δαδάκο, ωστόσο ο Απόλλων ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυργιώτη.
Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη έφτασαν στην ισοφάριση στο 62ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Μανώλη Κραγιόπουλου, κάνοντας το 1-1. Ο ΠΙ συνέχισε να έχει την υπεροχή, πίεσε και δικαιώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Αλέξανδρο Σεχολάρι να αποφεύγει τον Γεωργαντζά και σε κενή εστία να διαμορφώνει το τελικό 2-1, χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ  (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Τσιούχας, Αθ. Καρτσαμπάς, Σκλιοπίδης (89′ Ναρίνογλου), Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (46′ Ντινόπουλος), Δαδάκος (71′ Λαμπίρης), Κραγιόπουλος, Μηλιώτης (76′ Μπατσαράς).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Κουλοκτσής (54′ Μβέλε), Τζίλας, Ισούφης (84′ Σταύρου), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Μυριώτης (76′ Αργυρόπουλος), Κρανιώτης, Τζιμπούκας, Κοτσοβός, Τσιχαράπης.
Το «πανόραμα» της 14ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός Βόλου – Οικονόμος Τσαριτσάνης     4-1
Θησέας Αγριάς – Νίκη Βόλου                               0-2
ΑΟ Στυλίδας – ΑΟ Σελλάνων                               0-1
Φωκικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας                     1-1
Πιερικός – Απόλλων Μακρυχωρίου                      2-1
ΑΣ Μετέωρα – Αστέρας Ιτέας                               (αναβολή)
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΓΣ Αλμυρού                 0-3 (α.α.)

Η επόμενη αγωνιστική (15η, 20/1 - 15:00):
ΑΟ Σελλάνων - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Νίκη Βόλου - ΑΟ Στυλίδας
Αλμυρός - Φωκικός
Απόλλων Μακρυχωρίου - Θησέας Αγριάς
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αστέρας Ιτέας - Πιερικός
Μετέωρα - Ολυμπιακός Βόλου



Δεν υπάρχουν σχόλια: