4 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συγκροτούνται ειδικά συνεργεία ελέγχου τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, κατόπιν οδηγίας του Υπουργείου Εσωτερικών, συγκροτεί ειδικά συνεργεία ελέγχου τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας. Τα συνεργεία θα αποτελούνται από διοικητικούς υπαλλήλους του Δήμου, αφού ο Δήμος μας δεν έχει ακόμη δημοτική αστυνομία, και τα οποία θα συνδράμουν το έργο της αστυνομίας στον τομέα αυτό.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος συμμετείχε σήμερα σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τους Υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, τον καθηγητή-λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόρδα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και δημάρχους από έξι υγειονομικά επιβαρημένες περιφέρειες της χώρας.

Ιδιαίτερα ενόψει της εορταστικής περιόδου πρέπει όλοι να κατανοήσουμε, ότι ο μόνος τρόπος για να μην θρηνήσουμε δικούς μας ανθρώπους είναι «να μείνουμε σπίτι».

Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις μετακινήσεις μας και να απέχουμε από κάθε κοινωνική δραστηριότητα.

Δυστυχώς οι στιγμές ειναι κρίσιμες. Ευτυχώς εξαρτάται ακόμη από μας το αν θα βγούμε από αυτή την περιπέτεια. Ας αναλογιστούμε όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: