12 Οκτωβρίου 2021

Ουρές φοιτητών υπό βροχή για μία μερίδα φαγητό στην φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Σκηνές  που δεν τιμούν κανέναν διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο ΑΠΘ. Φοιτητές περιμένουν υπομονετικά ακόμη και υπό βροχή για να πάρουν μία μερίδα φαγητό από την φοιτητική λέσχη.

Λόγω έργων που είναι σε εξέλιξη οι φοιτητές δεν σιτίζονται στην λέσχη αλλά παίρνουν το φαγητό πακέτο.

Για περίπου ένα μήνα ακόμη η λέσχη θα είναι κλειστή, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στεγάνωσης στις ταράτσες των κτιρίων, δήλωσε μιλώντας στο ΡΘ ο Απόστολος Αποστολίδης, αναπληρωτής πρόεδρος της πανεπιστημιακής φοιτητικής λέσχης. Εξήγησε πως πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Ως τότε οι φοιτητές θα παίρνουν το φαγητό στο χέρι, όμως όπως επισημαίνει και ο κ. Αποστολίδης προκύπτει ζήτημα και  με την ταχύτητα διανομής του φαγητού με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές, για τις οποίες όπως τόνισε δεν περιποιούν τιμή για κανέναν.

Το πρόβλημα τα τελευταία 24ωρα γίνεται εντονότερο, καθώς λόγω βροχής μπήκαν νερά μέσα στην λέσχη με αποτέλεσμα η διανομή φαγητού να καθυστερεί περισσότερο.

Το αποτέλεσμα είναι οι φοιτητές να στοιβιάζοντια μέχρι και στο πεζοδρόμιο στην συμβολή της Εγνατίας με την Γ’ Σεπτεμβρίου, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

 thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: